Opvul

Over Kees

Samen met de chef en keukenbrigade, terrastoppers en gastheren- en vrouwen staan wij van donderdag t/m zondag klaar voor koffie & gebak, lunch, diner en een welverdiende borrel. Dat doen we sinds 2006 op het mooiste plekje van Gorinchem: de Grote Markt.

Betaalbaar lekker eten, dat vinden wij belangrijk

Goed eten hoeft niet duur te zijn. Het gaat om de beleving van er even tussenuit zijn, je thuis en op je gemak voelen en met elkaar genieten van gewoon lekker eten in Gorinchem. Van een doodgewone tosti tot een verrassende lunch burger en van een lekker stuk vis tot de oude en vertrouwde kipsaté: bij Kees staat er voor iedere genieter een tafeltje klaar. En wist je dat we ook voor de vegetariër altijd wat lekkers op de kaart hebben?

60 zitplaatsen binnen én buiten

Met 60 zitplaatsen binnen én 60 zitplaatsen buiten hebben we altijd een plekje voor je. De knusse sfeer van ons eetcafé, de serre of liever met een koud drankje in de zon op het terras op de Grote Markt ? Je bent meer dan welkom! Naast onze reserveringen houden we altijd wat plekken vrij voor gasten die ‘op de bonnefooi’ langskomen. Het is als thuiskomen, waar er ook onaangekondigd altijd een bord voor je klaarstaat.

Op de Grote Markt in Gorinchem

Je vindt ons op de Grote Markt in Gorinchem. Het allermooiste én gezelligste plekje van de stad, als je het ons vraagt. Die gezelligheid past dan ook perfect bij wat wij bieden. Een huiselijke sfeer, gezelligheid en een plek waar iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. En dat met een goed gevuld bord, drankje of dessert op tafel!

En wist je dat Gorinchem in 2021 door de ANWB is uitgeroepen tot mooiste vestingstad van Nederland? Ontdek het voor óf na lekker eten en drinken bij Kees. Tot snel!